Studio Wassink,
Shopify Expert in ontwikkeling & design

MIJN SHOPIFY DIENSTEN

Shopify Thema ontwikkeling

Heeft u nog geen Shopify theme of wilt u de huidige toch eens vervagen voor een opzet die echt past bij de gewenste uitstraling, dan kan Studio Wassink een theme voor u ontwikkelen. Ik gebruik hierbij graag een standaardopzet om geen onnodig dubbel werk te doen en bouw deze helemaal naar maat uit tot wat het eindresultaat moet zijn.

Shopify Design UX/UI

Als de webshop een ander design nodig heeft of er missen elementen om bijv. bepaalde acties in de spotlights te zetten, dan kan ik gericht designs maken met de Shopify techniek in mijn achterhoofd en zaken als Pagespeed automatisch meegenomen in mijn overwegingen. Tijdens de opdracht neem ik je mee in het avontuur zodat je altijd weet wat er speelt.

Shopify onderhoud

Een webshop is nooit af! Op basis van analytische data, trends die komen en gaan, nieuwe apparaten die ineens veel gebruikt worden en het groeien/terugschalen van je opzet vraagt om onderhoud. Studio Wassink biedt deze in de vorm van een strippenkaart, een vooraf besproken project met offerte of, als er plaats is, een vast onderhoudscontract.

Sections a la Carte

Zoek je net die banner, header, productweergave, SEO versterker of ander element maar je hebt geen budget of niet de noodzaak voor maatwerk? Wat dacht je van 'Semi-Maatwerk' concept Sections a la Carte. Kwalitatieve bouw, snel ingebouwd en vol met creatieve keuzes voor de webshop eigenaar.

Shopify icon Meer over Shopify...

Shopify icon Shopify Hulp..

Shopify icon Shopify modulen...

Shopify icon Shopify Facelift...

Shopify icon Shopify Optimalisatie...

FULL CASE STUDIES

STUDIO WASSINK + SHOPIFY

  • Studio Wassink heeft al meer dan 100 maatwerk modulen/sections gemaakt voor Shopify webshops van Klein-maar-Fijn tot Groot-en-Transformatief. Denk aan zaken voor navigeren, de UX (user experience), hulp bij aankopen, upsell, bestellingen en nog veel, veel meer. Ik werk binnen Shopify natuurlijk met Liquid, maar mix dit ook met bijv. Javascript voor meer functionaliteiten.

  • Studio Wassink maakt eigen designs voor de webshops als dit gewenst is. Omdat de kennis aanwezig is over hoe dit e-commerce platform reageert op bepaalde programmering kan dit zeer doeltreffend opgezet worden. Wil je een webshop met een unieke uitstraling, ook daarvoor kun je hier terecht.

  • Als je jarenlang bijna exclusief werkt met webshops, je hebt intern mee kunnen kijken bij een groot SEO bedrijf en je bent een trendwatcher, dan is er waardevolle informatie aanwezig die ik aan al mijn klanten aanbiedt. Geen ja knikker hier, maar iemand die beargumenteerd waarom ik het mogelijk niet eens ben met een instructie.

Shopify Klanten Studio Wassink

SECTIONS A LA CARTE

Sections a la Carte is in 2022 begonnen om een gat te vullen dat valt wanneer je kijkt naar de opties om je Shopify webshop weergave aan te passen. Er was de optie om een theme te kopen en de beschikbare sections in te zetten, of om deze op maat te laten maken. Wat daar mist is een tussen-optie, die je meer vrijheid geeft qua invullen/opzet, maar wat minder kost dan volledig maatwerk. En daarom heb ik deze 'semi-maatwerk' opties gemaakt.

Ik heb een groot aantal opties van sections die in themes ingebouwd kunnen worden gedesigned en geprogrammeerd met opties die jij in de Shopify Editor kunt aanpassen wanneer jij dat wilt. Je kunt dus de design en technische van maatwerk kopen tegen lagere tarieven omdat anderen die ook kunnen aanschaffen. Om er dan alsnog voor te zorgen dat jouw versie er compleet anders uitziet is je creativiteit nodig, of je huurt Studio Wassink hier ook voor in natuurlijk....

Shopify icon Sections a la Carte webshop

Shopify icon Meer informatie

SHOPIFY MODULEN

Er is een app voor alles wat je maar kunt bedenken voor je Shopify webshop en vaak kosten deze maar een paar euro per maand of zijn zelfs gratis, maar het gevaar loert hem in de onzichtbare 'kosten' die deze apps meebrengen. Veel Apps zijn net als connecties die je legt met diensten als die van Google en Facebook, slurpers van je webshop snelheid. Daarom zeg ik tegen mijn klanten: "Gebruik apps, maar met mate!"

Het is verstandig om te kijken of het niet beter is om de oplossing direct in het theme te laten coderen. Natuurlijk kost dit meer dan het maandbedrag, maar een slechte pagespeed kost je resultaten in de zoekmachines en nog veel erger, het kan bezoekers snel wegjagen. En als je een betaalde app 2 jaar behoudt, dat hebben we het ook niet meer over een paar tientjes...

Shopify icon Het laten maken van een module

Shopify iconVoorbeeld van webshop met vele modulen