Adres


Samuel van Houtenhof 6
6836HD Arnhem

Social


Volg mij via:

portret foto

Stefan Wassink


| Designer | Front-end Dev | E-commerce dev |

OVER MIJ

Ik ben Stefan Wassink, HBO-afgestudeerd in meerdere richtingen van de opleidingen communicatie en design. In de praktijk zet ik me nu al ruim 10 jaar op meerdere vlakken in voor web- en mediaproducties. Denk hierbij aan Grafisch Design, Codering voor websites en webshops, animaties voor online platformen en social media. Mijn specialisme is de e-commerce (online verkoop).

Als Grafisch Designer zet ik voor websites, webshops en apps designs op voor de user experience en de user interface van jouw project. Voor webshops denk ik mee over de conversiestrategie en over een juiste gebruikerservaring voor meer verkoop. Ook een interactief prototype voor testen en presentaties zet ik graag voor je op.

Ik gebruik de code zo efficiƫnt mogelijk om een webproduct zo snel mogelijk te laten draaien en plan de opties zodanig, dat die bij gebleken toekomstig succes kunnen worden uitgebreid. Nieuwe inzichten kunnen zo worden vertaald in actiepunten, zonder de basis opnieuw te moeten maken.

Zoek je een effectieve manier om je doelgroep te informeren over je merk, product of dienst, dan kan een mooie animatie die in korte tijd je boodschap op spectaculaire wijze overbrengt, helpen hen te overtuigen. Met After Effects i.c.m. video- en audiofragmenten zet ik een videoclip klaar die je kunt publiceren op je website, Instagram, Facebook, Twitter en andere online platformen.

Ik denk met je mee over je concept en ga vervolgens aan de slag met de uitwerking ervan. Ik stel me flexibel op en kan vaak zelf het project in zijn geheel opleveren, zodat je niet ook nog op zoek moet naar andere partijen. Blijkt dat toch nodig dan hoeft ook dat geen probleem te zijn, want het samenwerken met mensen binnen een klantorganisatie of met andere freelancers is mij niet vreemd.