Adres


Samuel van Houtenhof 6
6836HD Arnhem

Social


Volg mij via: instagram logo dribble logo linkedin logo

Neem gerust contact op en laten we je project/opdracht eens vrijblijvend doornemen.

BEL ME TERUG

Is het al laat (of erg vroeg) en wil je graag dat ik je even bel in de komende dagen of komt het nu even niet uit, gebruik dan even het onderstaande formulier.

KLANT REVIEWS

 • "Stefan heeft ons geweldig geholpen met het ontwerp voor onze nieuwe shop. Hij denkt mee, is pro-actief en reageert snel als er dingen zijn die nog aanpassing nodig hebben. Wij kunnen uit ervaring zeggen dat Stefan zich echt onderscheidt van andere webdesigners."
  Horse Riders Classics

 • "Ik werk vanaf het begin van ons Shopify avontuur in 2019 met Stefan samen. Stefan is flexibel, pro-actief en denkt ook strategisch mee. Samen bepalen wij maandelijks de prioriteiten. Dit werkt voor mij heel erg prettig!"
  Your Decoration

 • "Studio Wassink heeft mij al jaren erg goed geholpen met mijn Shopify webshop. Stefan Wassink is erg pro-actief en komt vaak met (strategische en operationele) oplossingen waar ik zelf nog niet over had nagedacht en daar ben ik erg blij mee."
  De Grootmeesters

 • "Studio Wassink heeft meerdere aanpassingen gedaan aan onze Shopify shop en alles is altijd naar tevredenheid verlopen. Goede communicatie en denkt naast je eigen wensen met je mee. 5/5"
  Pretty Plants

 • "Professional op het gebied van Shopify, vraagbaak voor de webshopbeheerder en thuis in elke gangbare programmeertaal. Verdiept zich in zowel de technische als de commerciĆ«le kant."
  Timalux

portret foto

Stefan Wassink

Ik ben Stefan Wassink, HBO-afgestudeerd in meerdere richtingen van de opleidingen communicatie en design. In de praktijk zet ik me nu al ruim 10 jaar op meerdere vlakken in voor web- en mediaproducties. Denk hierbij aan Grafisch Design, Codering voor websites en webshops, animaties voor online platformen en social media. Mijn specialisme is de e-commerce (online verkoop).

Als Grafisch Designer zet ik voor websites, webshops en apps designs op voor de user experience en de user interface van jouw project. Voor webshops denk ik mee over de conversiestrategie en over een juiste gebruikerservaring voor meer verkoop. Ook een interactief prototype voor testen en presentaties zet ik graag voor je op.

Ik gebruik de code zo efficiƫnt mogelijk om een webproduct zo snel mogelijk te laten draaien en plan de opties zodanig, dat die bij gebleken toekomstig succes kunnen worden uitgebreid. Nieuwe inzichten kunnen zo worden vertaald in actiepunten, zonder de basis opnieuw te moeten maken.