Studio Wassink,
Een professionele uitstraling naar je klanten

Een Shopify Facelift

Je hebt een Theme geïnstalleerd en het instellen van je Shopify omgeving gaat je mogelijk prima af, maar de presentatie van je webshop voldoet niet aan je wensen? Ongeacht de zorgvuldigheid waarmee je informatie bij de producten en collecties invoert, straalt het thema niet de gewenste professionaliteit uit. Een facelift door Studio Wassink, jouw Shopify Expert, kan hier verandering in brengen.

En mocht je nog twijfelen hierover, je hoeft niet per se alles in één keer op maat te laten maken. Door de jaren heen heb ik zowel volledige als gedeeltelijke transformaties uitgevoerd, en daardoor heb ik een diepgaand inzicht gekregen in hoe kleine aanpassingen al een groot verschil kunnen maken voor wat betreft de out-of-the-box theme ervaring.

Of jij nu alles in één keer wilt aanpakken of stapsgewijs wilt werken naar jouw ideale lay-out, je bent van harte welkom bij Studio Wassink.

Quick Wins Voor Een Betere Conversie

Ik heb diverse elementen binnen een Shopify theme geïdentificeerd die een grote impact hebben op zowel de visuele samenstelling als de conversieratio van een webshop. Als je de uitstraling van je webshop wilt verbeteren maar niet het budget hebt om alles in één keer te doen, dan pakken we eerst de zogeheten 'Quick Wins' aan. Dit zijn aanpassingen die binnen een relatief korte tijd aanzienlijke verbeteringen brengen.

Deze initiële aanpassingen maken latere verfijningen niet minder waardevol. Toekomstige wijzigingen zullen dan meer gericht zijn op het verfijnen van de gebruikerservaring, maar deze eerste stap vormt al een ideale start van jouw Shopify avontuur.

Meer Conversies met een Professionele Uitstraling

De intentie van deze aanpassingen gaat verder dan alleen het verbeteren van het design van je webshop. Een professionele uitstraling kan bijdragen aan een hogere conversieratio. Net zoals de etalage en de sfeer in fysieke winkels klanten moeten aantrekken, doen design en functionaliteit van je online winkel dat ook. Zelfs als bezoekers de stijl van je webshop persoonlijk niet echt waarderen, zullen ze toch een zekere professionaliteit en betrouwbaarheid ervaren wanneer alles goed georganiseerd is.

Sections a la Carte

De onderdelen van mijn 'Sections a la Carte' concept kunnen snel en tegen zeer scherpe tarieven een flinke boost geven aan je design en functionaliteit. Door de uitgebreide opties om deze sections naar voorkeur in te stellen zul je weinig mogelijkheden missen, zelfs als dit geen volledig maatwerk is. Ik raad je aan de voorbeelden te bekijken en je voor te stellen hoe ze eruitzien met jouw sfeerfoto's, teksten en producten.

Shopify icon Sections a la Carte webshopMaatwerk versus een Kant-en-Klaar Theme

Er zijn thema's die direct allerlei opties bieden om de opmaak te bewerken, maar deze zijn vaak hermetisch gesloten wanneer je maatwerk wilt laten toepassen. Met een simpelere basis open je de mogelijkheid om in de toekomst nog veel aanpassingen te doen op gebieden zoals SEO optimalisaties, maatwerk modules en unieke design features. Lees meer over mijn standpunt en bepaal zelf welke methode het beste bij jou past.

Shopify Klanten Studio Wassink

Is dit wat jij zoekt?
Laten we dan een mooie facelift voor jouw webshop plannen!

Neem direct contact op met Studio Wassink.