Studio Wassink, Shopify Thema

Shopify Ontwikkelaar

Shopify UX/UI Designer

Shopify Consultant

Maatwerk & Semi-Maatwerk

Een Shopify Thema omvat wat je gaat zien op je scherm, de samenstelling van de onderdelen en de grafische weergave ervan. Binnen zo’n thema kunnen onderdelen zoals banners, productweergaven, USP’s en andere zaken ingeprogrammeerd worden. Het belang van een thema is, naast een logische indeling en snelle laadtijden, dat het je merkidentiteit toont (je huisstijl, doorgezet in het webshop design.

Nadat je een design hebt goedgekeurd moet dat worden omgezet in een mix van webdesign-code en systeem-specifieke commando’s, om producten, info en andere zaken op te halen uit het systeem en die netjes aan de bezoeker te tonen. Zulke thema’s ontwikkel ik voor mijn klanten, die variëren van enthousiaste starters tot bekende A-merken. Daarom bied ik verschillende opties voor verschillende budgetten aan.

In dat kader werk ik het liefst vanuit een van de bijna blanco, gratis aangeboden thema’s. Die zijn “kaal” uitgevoerd, dus zonder persoonlijke uitstraling, aanvullingen of wensen. Die basis breid ik vervolgens zelf uit met opties die passen bij de visie en wensen van mijn klant. Je betaalt dus voor de uitbreidingen die ik zal toepassen binnen je shop. De grote voordelen van deze werkwijze zijn:

1. Extra uitbreidingen./aanpassingen in de toekomst kosten minder tijd omdat de code makkelijker te doorzien en aan te passen is.
2. Meer keuzes voor extra scripts/mogelijkheden.
3. Door minimale code is de snelheid maximaal.
4. Eventuele problemen kunnen sneller worden gevonden en opgelost.

EEN CUSTOM THEMA

Shopify Modulen 1

De meest complete optie is om het thema geheel naar je eigen wensen te laten maken. Ik kan een design opzetten waar je zelf de input voor geeft, bijvoorbeeld een bestaande huisstijl en/of voorbeelden van ontwerpen die je mooi vindt. Dat zet ik dan om naar onderdelen, specifiek voor jouw webshop. Mogelijk kan ik je daarbij hier en daar wat tijd (geld) besparen door al (deels) eerder ontwikkelde onderdelen te gebruiken, maar het zal grotendeels maatwerk zijn. Deze optie start vanaf € 3000 euro.

Heb je al een Shopify Webshop draaien en mis je een mogelijkheid, of wil je beginnen met een nieuwe webshop met daarin alvast een extra optie, neem dan vrijblijvend contact met me op. Samen kunnen we bekijken hoe dat passend is te maken binnen de functionele eisen en je budget.