Kort nieuws

09- 2022 | Shopify Translate & Adapt

Met de introductie van de Shopify eigen Translate & Adapt app heeft Shopify een enorme stap voorwaarts gezet voor de internationale ambities van ondernemers. Hoewel er al wel apps van derde waren die dit deden, is de directe ondersteuning belangrijker dan je mogelijk denk.

09-2022 | Compleet theme Horse Riders Classics

Voor Horse Riders Classics zal ik een theme ontwikkelen o.b.v. Dawn nu ze gaan overstappen naar Shopify. Het wordt een mix van maatwerk, aangevuld met Sections a la Carte onderdelen. Zo schieten ze meteen uit de startblokken met hulp van Studio Wassink.

08-2022 | Sections a la Carte in actie

De content is gevuld, de blokken tentoongesteld, de uitleg staat klaar. Nu voor iedereen te vinden via Sections-a-la-carte.nl. De eerste 3 webshops zijn inmiddels ook al gevuld met deze menukaart sections en er zullen al snel meer gaan volgen.

08-2022 | Design refresh voor Your Decoration

De Shopify webshop van mijn vaste klant Your Decoration is meteen overgegaan naar de nieuwe 2.0 updates en heeft daarnaast in het afgelopen jaar een enorm aantal technische ontwikkelingen ondergaan. Het design stond inmiddels wat stil en daar gaat Studio Wassink als volgende mijlpaal mee bezig. Niet met een compleet Redesign, maar een Refresh.

07- 2022 | Nieuwe klant voor Shopify Webshop

De nieuwste klant van Studio Wassink in Happy Tails, een Shopify webshop die gezonde hondensnacks en speelgoed verkoopt met tot nu toe vooral oog voor detail als het aankomt op de customer journey na de aankoop. De pakketten worden met veel zorg ingepakt en voorzien van allerlei persoonlijke details, maar ook de webshop wordt nu betrokken in een verdergaande journey en daar gaat Studio Wassink zijn expertise aan verlenen.

07-2022 | Eigen webshop gaat online

Ik ben druk met mijn nieuwste concept, de Sections Menukaart, ook wel bekend als de 'Sections a la Carte'. Om aan te tonen dat deze onderdelen specifiek zijn gemaakt voor Shopify webshops toon ik deze ook in een live webshop en nu de eerste sections (12 stuks) reeds klaarstaan ga ik me nu richten op de webshop zaken om de producten heen. Deze sections zullen dadelijk direct te koop zijn in deze webshop als digitale producten.

07-2022 | Goed eerste half jaar 2022

Het eerste half jaar van Studio Wassink in 2022 is druk geweest, maar wel lekker druk! De aandacht lag vooral op de Online Store 2.0 update van Shopify en op mijn Sections semi maatwerk concept Sections a la Carte. Lees het blog nu hierover