Alweer 1 jaar!

Jawel, het eerste jaar sinds Studio Wassink de digitale deuren opende is alweer voorbij! Bij het begin in juli 2017 stond de zomer pal voor de deur en de eerste maanden stonden vooral in het teken van het op orde krijgen van alles wat nodig was om te beginnen met mijn eigen onderneming. Een website maken, huisstijl opzetten, kaartjes ontwerpen en laten drukken (en dan 3x een verkeerde zending krijgen) waren dan ook de logische vulling van het eerste bedrijfs-kwartaal. Terwijl om mij heen iedereen zich richtte op vakantiereizen en lange avonden in de tuin, heb ik mijn merk opgezet en er een smoelwerk aan gegeven.

Terwijl om mij heen iedereen zich richtte op vakantiereizen en lange avonden in de tuin, heb ik mijn merk opgezet en er een smoelwerk aan gegeven.

Toen dat eenmaal stond en ik me introduceerde aan de buitenwereld als e-commerce specialist en designer met Shopify ervaring, werd er al relatief snel serieus gereageerd op mijn dienstenaanbod. Niet alleen bleek iemand met kennis van dit pakket op zich al moeilijk te vinden, de combinatie met kennis van UX en UI design bleek al helemaal uniek. Dat viel dan ook al snel in goede aard bij geïnteresseerden en één daarvan heeft mij na een goed gesprek de ontwikkeling van de webshop voor een zeer gerenomeerd merk toevertrouwd (dat merk mag ik hier jammer genoeg niet bij naam noemen). Dat verliep prima en meer en meer volgde...

HIEP HIER HOERA 1 JAAR

Intussen ben ik al lekker druk bezig. Ik werk nog altijd voor Timalux.com, de partij waarmee mijn e-commerce avonturen begonnen. Verder ben ik momenteel de nieuwe webshop van Durex aan het afronden, heb ik Wissel.nl mogen verwelkomen als nieuwe klant om de webshop te verbeteren en te onderhouden, werk ik aan de website van Vreugdenhil Dairy Foods en begin ik binnenkort aan de realisatie van een volgende webshop.

Ik ben heel blij en trots met wat ik het eerste jaar voor elkaar heb kunnen krijgen. Er zijn mooie samenwerkingen ontstaan en ik heb klanten mogen verwelkomen die ik hopelijk nog vele jaren mag bedienen. Die bedank ik bij deze graag voor het vertrouwen dat zij in mij hebben gesteld.