Technieken

    wordpress


    app dev


    design


    responsive design


    front-end dev


Dirkzwager

Dirkzwager is een notarissen en advocaten kantoor dat wilt innoveren en inspireren. Ze delen enorm veel informatie en niet alleen voor studenten die dezelfde richting op willen, maar iedereen die interesse heeft voor de onderwerpen waar de professionals je maar wat graag over inlichten. Om deze informatie toegankelijk te maken werd het allemaal in een blog verwerkt, maar we leven in een tijd waarbij we de meeste informatie op de telefoon en tablets opzoeken.

Daarom kwam de vraag om een naast een goed internetportaal te ontwikkelen om er ook spraakmakende apps voor de iPhone en iPad voor te maken. Geïnspireerd door apps die dagelijk een enorme informatiestroom kunnen doorgeven en dit per gebruiker kunnen specificeren zodat jouw overzicht helemaal op maat is ontstond de Kennis App. Met een strakke interface die naast de huisstijl vooral ook gebruiksvriendelijk alle mogelijke info toont is er een zeer mooie app gekomen. Gekoppeld aan 14 databases kan deze door efficiënt te werken binnen enkele seconden tientallen artikelen tevoorschijn halen en door de juiste animaties toe te voegen heeft het ook de premium flair die het bedrijf zelf ook uitademt en helemaal past in de sector.

Het was geweldig om een sector die naar de buitenwereld vaak als “saai” en moeilijk te begrijpen bekend staat, toegankelijk te maken en er meteen een zeer strakke app met uitmuntende prestaties voor neer te zetten.